Starters

Workshops

Als startend ondernemer sta je voor veel nieuwe uitdagingen. Het is dan ook belangrijk om volop kennis te vergaren zodat je goed voorbereid van start kunt gaan. Voor tal van onderwerpen worden regelmatig workshops georganiseerd.

Bekijk de agenda

 

Campus Fioretti

Op Campus Fioretti vind je bedrijfsruimte voor een betaalbare startersprijs en een gezond startersklimaat. Wil jij (samen)werken met verschillende startende ondernemers? Op de campus is het mogelijk!

Meer info

 

Aan de keukentafel bij …

Waar loop je tegenaan als startend winkelier of als starter in de zakelijke dienstverlening? In de bouw heb je met andere regels te maken dan bijvoorbeeld in de zorg. Als (pre)starter kun je regelmatig ‘aan de keukentafel schuiven’  bij ervaren ondernemers uit een specifieke sector. Zo hoor je direct vanuit de praktijk met welke valkuilen je rekening moet houden en hoe je kansen kunt benutten.

Interesse? Kijk dan wat er op de agenda staat. Staat er niks over jouw vakgebied? Neem dan contact op, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Bekijk de agenda

 

Ervaren ondernemers opgelet
Kun en wil jij iets betekenen voor een startende concullega? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken. Meld je bij het Starterscollectief, dan kunnen we samen onze Rooise starters verder helpen.