Campus Fioretti

Dé broedplaats voor startende ondernemers

Werken en samenwerken met verschillende startende ondernemers: in Campus Fioretti is het mogelijk! Hier kun je jouw bedrijf ontwikkelen en laten groeien.

Werken op Campus Fioretti betekent werken in een professionele omgeving met positief ingestelde ondernemers. Je netwerk wordt direct fors uitgebreid en dat houdt tal van opties in: klankborden met collega-ondernemers als je even vast zit, samenwerken aan een opdracht, …

Betaalbaar en gezond startersklimaat

Het Starterscollectief biedt in Campus Fioretti bedrijfsruimte voor een betaalbare prijs en een gezond startersklimaat. Alle ruimtes worden aangeboden voor een periode van maximaal 5 jaar. Dankzij de lage instapprijs kun je je bedrijf volwaardig ontplooien en klaarstomen voor de volgende stap.

Ben jij startend ondernemer? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Als je een ruimte huurt in Campus Fioretti, dan maak je de kans op slagen als ondernemer direct een stuk groter.

Ik wil huren

Wil jij jouw onderneming opzetten in een startersvriendelijke omgeving? Laat je dan op Campus Fioretti inspireren door andere starters. De ruimtes worden verhuurd tegen aantrekkelijke voorwaarden en variëren in formaat van 10 - 140 m2.

Wil je zelf ervaren wat Campus Fioretti is? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging, of bezoek de campus tijdens een openhuis! 

Bekijk de beschikbare ruimtes


Huurders