Over ons

Stichting Starterscollectief Sint-Oedenrode

Om het startersklimaat in Sint-Oedenrode te verbeteren, is in 2009 Stichting Starterscollectief Sint-Oedenrode in het leven geroepen. De stichting draait volledig op ondernemers die vrijwillig hun kennis en kunde delen met startende concullega’s.

Doel

Starterscollectief Sint-Oedenrode helpt Rooise ondernemers met het starten en het behouden van hun bedrijf. Samen met diverse partners zetten we ons in voor een duurzaam starters- en ondernemersklimaat in Sint-Oedenrode. Zo willen we (pre)starters stimuleren om de stap naar het ondernemerschap te nemen en hen daarbij direct meer kans van slagen te bieden.

Initiatieven

Als starterscollectief stimuleren, informeren en faciliteren wij Rooise (pre)starters op verschillende manieren. Bij prangende vraagstukken kunnen we hen helpen de weg te vinden. Daarnaast bieden we initiatieven als workshops, keukentafelgesprekken toegespitst op een bepaalde sector en in de toekomst wellicht learning platforms. Starterscollectief Sint-Oedenrode is tevens initiatiefnemer van Brabant Start, Stichting ZZP Sint-Oedenrode en ons starterscentrum Campus Fioretti.

 

Bestuur

Het bestuur van Stichting Starterscollectief Sint-Oedenrode handelt namens de stichting en vertegenwoordigt deze naar buiten toe. Het bestuur bestaat uit ten minste drie bestuurders die elk benoemd worden voor een periode van vier jaar. Uit zijn midden kiest het bestuur een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Elk bestuurslid beheert één of meerdere portefeuilles.

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende leden:

John van de Laar

Voorzitter en secretaris,
Eigenaar SportBizz en Global Dressage Analytic

Brigitte van der Vleuten-van Pelt

Penningmeester
RAAK administratie en advies

Joost Kapteijns, e

Eigenaar Kapteijns Partyverhuur

Paul van Nuland

Eigenaar WeCycling

Dirk Latijnhouwers

Eigenaar Fruitcake

Ralph Janssen

Eigenaar Ralph Janssen Architecten en byRalph