Bites & Business: leer hoe je concrete business maakt van jouw idee

17 maart 2017

Tijdens de tweede Bites & Business op vrijdag 17 maart, ga je met Paul van Workum en Jasper van Wordragen aan de slag met je strategie en verdienmodel. Wat wil je met je bedrijf bereiken? Wat heb je te bieden voor jouw klanten? En hoe vind je de ultieme klant voor jouw idee? Paul en Jasper laten je tijdens de workshop kennis maken met de voordelen van het business model canvas en leren je om anders te kijken naar de kansen van je eigen bedrijf.

Deze Bites & Business is onderdeel van een serie van workshops die samen met Starterscollectief Sint Oedenrode en Startersmarktplaats wordt georganiseerd. Ter voorbereiding van de bijeenkomst krijg je toegang tot een e-learning module die speciaal daarvoor is ontwikkeld. Als je wilt kun je daarna deelnemen aan drie vervolgsessies waar we met een kleine groep van maximaal vier ondernemers met elkaar aan de slag gaan om jouw bedrijf nog succesvoller te maken.

Aanmelden

Kom vrijdag 17 maart, van 14.30 tot 17.00 uur naar de workshop in Bizztopia (in de Pauluskerk), Oude Litherweg 2 in Oss.

Aanmelden voor de workshop door jezelf hiernaast aan te melden of door een mailtje te sturen naar events@starterssucces.nl. Deelname is gratis.


Terug naar nieuws