Startersondersteuners in Noordoost-Brabant bundelen krachten in Kennisplatform

8 maart 2017

Het Starterscollectief Sint-Oedenrode, Startersmarktplaats Veghel-Uden-Schijndel en Starters Succes Oss bundelen hun krachten in het Kennisplatform Noordoost-Brabant. Dit in navolging op het ontwikkelde kennisplatform in West-Brabant. Het Kennisplatform biedt een mix van e-learning courses, fysieke worskhops en een online community allemaal gericht op het zelfstandig ondernemerschap.

 Eerste workshop

De eerste workshop vindt plaats op 17 maart van 14.30 tot 17.00 uur bij Bizztopia in Oss met als thema: Strategie en verdienmodel. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via: events@starterssucces.nl. Aan deze eerste bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Kennisplatform Noordoost-Brabant

Het Kennisplatform bestaat uit een combinatie van e-learning courses, een online community en praktische workshops rondom acht belangrijke thema’s van het ondernemerschap. Deze thema’s zijn:

  • Strategie en verdienmodel
  • Sales
  • Persoonlijk leiderschap
  • Marketing
  • Juridische Zaken
  • Administratie en belastingen
  • Netwerken en samenwerken
  • Online Marketing en Social Media

E-learning en community

Op het e-learning platform reiken ervaren ondernemers op bovenstaande thema’s stap voor stap de kennis aan. Als deelnemer bepaal je zelf welke informatie je nodig hebt en welke modules je wilt volgen. Je leert in het tempo dat jou het beste uitkomt. Aan het eind van elke module kun je de opgedane kennis voor jezelf testen door middel van een toets.

Daarnaast word je deel van het Online Ondernemers Platform. In deze online community kun je de kennis en de informatie die je hebt opgedaan met andere ondernemers delen en kun je elkaar hierover vragen stellen. Daarbij vergroot je ook nog eens je netwerk. Aanmelden kan via http://www.zzpwestbrabant.nl

Workshops en coaching

Op alle e-learning thema’s worden op diverse locaties door ervaren ondernemers praktische workshops verzorgd. In deze interactieve workshops in groepsverband ga je dieper in op de thema’s en ga je concreet aan de slag met de kennis die je in de e-learning community hebt opgedaan. Aan de hand van concrete praktijksituaties leer je van en met elkaar. Eventueel kun je daarna nog beroep doen op coaches om specifieke vraagstukken verder uit te diepen.

Aanmelden workshop

Aanmelden voor de eerste workshop kan via: events@starterssucces.nl. Aan deze eerste bijeenkomst zijn geen kosten verbonden


Terug naar nieuws