Zoek je als (ex)ZZP’er een baan in loondienst of een nieuwe opdracht?

18 mei 2018

Meld je dan aan voor Talent uit Noordoost-Brabant

Goede matches: Vind de juiste werkgever of opdrachtgever bij jouw specifieke talent
Geen bemiddelingskosten: Direct schakelen met de werkgever of opdrachtgever
Werkgevers staan open voor loondienst-vacatures én tijdelijke opdrachten
Presenteer jezelf aan potentiële werkgevers/opdrachtgevers met een videopresentatie: met beeld en geluid geef je een goede, snelle eerste indruk van jouw persoon.

Voor wie

Wil jij als (ex)ZZP’er in de regio Noordoost-Brabant weer terug naar een baan in loondienst? Of ben je op zoek naar een nieuwe tijdelijke opdracht en lukt het nu niet de juiste opdrachtgever te vinden? Presenteer je dan nu kosteloos op www.talentuitnoordoostbrabant.nl.

Wat

Een eerste indruk maak je maar één keer. En die wil je goed, helder en compleet neerzetten. Op een manier die blijft hangen. Omdat je meer bent dan alleen je cv, presenteer je jouw talenten in beeld en geluid. In een korte videopresentatie presenteer je jezelf op een onderscheidende manier en krijgt de werkgever/opdrachtgever direct een gevoel bij jou als kandidaat!

Kosteloos en snel zichtbaar voor werkgevers, uitzendbureaus en opdrachtgevers in de regio.
Kijk voor meer informatie op de website: www.talentuitnoordoostbrabant.nl

Hoe gaat het te werk?

In een uur maken we een korte videopresentatie op locatie. Het filmpje duurt ongeveer 50 seconden. Je presenteert jezelf aan de hand van een gesprek: je vertelt wat jij kan, wilt en zoekt. Ook vertel je wat over je ervaring en opdrachten. En geef je aan of je een tijdelijke opdracht zoekt of een baan in loondienst -partime- of fulltime.  Je wordt professioneel begeleid en de opnames vinden plaats in een ochtend of middag in mei/juni 2018.

Aanmelden

Je kunt je als zzp’er alléén aanmelden door een mail te sturen naar info@talentuitnoordoostbrabant.nl. Vermeld duidelijk je vakgebied en wat je zoekt; baan in loondienst of een tijdelijke opdracht. Als jouw aanbod aansluit bij een vraag van een potentiele werkgever/opdrachtgever dan krijg je van ons bericht voor de vervolgstap.

Er zit een maximum aan het aantal aanmeldingen, dus wacht niet te lang!


Terug naar nieuws