Workshop "Zijn wie je bent"

6 maart 2018

Op 14 maart aanstaande organiseert het Starterscollectief Sint-Oedenrode in samenwerking met Franka Mes de workshop "Zijn wie je bent". Franka Mes is een gedreven en ervaren trainer en business/personal coach
 
"Zijn wie je bent"

Een succesvol bedrijf draait om vakkennis, ondernemerschap en de juiste mindset. Want hoe graag je het ook anders wil doen geloven, alleen jij bent verantwoordelijk voor het succes. Niet de crisis, niet je klant, woonplaats, schoonmoeder, haarkleur of wat je ook als excuus wenst te gebruiken. Excuses bedenk je en resultaten behaal je!
 
Om resultaat te behalen is het belangrijk dat jij als ondernemer in je kracht staat en vol zelfvertrouwen alle uitdagingen van het ondernemerschap aan kunt. Kijk af en toe kritisch naar jezelf; niet kritisch in de zin van afkeurend, maar met het doel om persoonlijk te groeien.

Zorg voor antwoord op de vragen 'wie ben ik?', 'wat kan ik?', 'wat wil ik?' en hoe bereik ik dit?  Persoonlijke groei is één van de mooiste bonussen van het zelfstandig ondernemerschap.

Nieuwsgierig geworden? Laat je woensdag 14 maart inspireren door Franka Mes, eigenaar van Re-Frames Coaching & Training./p>

Programma

  • 19.00 - 19.30 uur: Ontvangst
  • 19.30 - 20.45 uur: Deel 1 workshop “zijn wie je bent”
  • 20.45 - 21.00 uur: Pauze
  • 21.00 - 22.30 uur: Deel 2 workshop “zijn wie je bent”
  • 22.30 - 23.30 uur: Borrel en gelegenheid tot napraten en netwerken

Aanmelden

De workshop vindt plaats op de Campus Fioretti, Kasteellaan 6 in Sint-Oedenrode. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar info@starterscollectief.nl. Deelname is gratis.


Terug naar nieuws