Kennisplatform Noordoost-Brabant: Workshop Verliefde Klanten

14 juni 2017

Het Starterscollectief Sint-Oedenrode, Startersmarktplaats Veghel-Uden-Schijndel, Starters Succes Oss en Ondernemerslift+ bundelen hun krachten in het Kennisplatform Noordoost-Brabant. Dit in navolging op het ontwikkelde kennisplatform in West-Brabant. Het Kennisplatform biedt een mix van e-learning courses, fysieke worskhops en een online community allemaal gericht op het zelfstandig ondernemerschap. 

Ondernemen is entertainment

Donderdag 22 juni vindt onder leiding van Gerard Worm en Joris Völker de workshop Verliefde Klanten plaats. Met de uitspraak "Ondernemen is entertainment" slaat Oger Lusink de spijker op zijn kop. Klanten komen naar de winkel natuurlijk omdat zij wat nodig hebben maar ook omdat winkelen leuk is. Is er voor klanten niets te beleven dan is er een goed alternatief: online shoppen en thuis laten bezorgen. Daarom is het belangrijk dat wij in onze bedrijven het verschil maken.

Laat je inspireren door Oger: https://www.ziggo.nl/zakelijk/inspiratie/in-zaken/oger?ecmp=soa-39-19907

De vraag is: Hoe zorg je er als ondernemer voor dat klanten in je winkel blijven komen en meer en vaker bij je kopen? Hoe maak je van bezoekers van je winkel ware ambassadeurs? Hoe maak je van jouw klanten echte fans, of anders gezegd: hoe creëer je “verliefde klanten”? Tijdens deze workshop zullen we deze en andere vragen met elkaar beantwoorden en inspiratie opdoen om er voor te zorgen dat wij het verschil blijven maken. Wat willen klanten? Hoe zorg je er voor dat je klanten verleidt om bij jou te kopen? Wat bedoelen we met “beleving”?
Voorbereiding

Als voorbereiding voor deze workshop “Verliefde Klanten” vragen wij jou om de volgende vragen uit te werken: 

  • Wat versta jij onder “Verliefde Klanten”?
    Werk dit voor jezelf uit en illustreer dit bijvoorbeeld met beeldmateriaal. 
  • Hoe zorg jij er nu in je eigen bedrijf voor dat jouw klanten “verliefd” worden? 
  • Welke voorbeelden van ondernemingen met “Verliefde Klanten” inspireren jou? 

Workshopgegevens

De workshop “Verliefde Klanten” wordt verzorgd door Gerard Worm en Joris Völker van Primavendi, experts in retail, sales en communicatie en vindt plaats op donderdag 22 juni 2017. Locatie: Campus Fioretti te Sint Oedenrode. De workshop start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Vragen

Wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Koen Oosterwaal van de Retail Academie (06-53453605 of koen@starterscentrawestbrabant.nl) of met Gerard Worm en Joris Völker van Primavendi (info@primavendi.nl). 

Veel succes met jouw voorbereiding. We wensen je alvast een goede workshop toe!
Graag zien wij je op donderdag 22  juni aanstaande.

Programma

  • 18.45 uur        Inloop 
  • 19.00 uur        Begin workshop 
  • 20.30 uur        Pauze 
  • 20.45 uur        Vervolg workshop 
  • 22.00 uur        Einde workshop + borrel. 

Aanmelden

Kom donderdag 22 juni naar de workshop in Campus Fioretti, Kasteellaan 6 in Sint-Oedenrode. Aanmelden voor de workshop doe je door een mailtje te sturen naar info@starterscollectief.nl. Deelname is gratis.

E-learning en community

Wil je toegang tot het e-learning platform en deel worden van de online community? Meld je dan aan via http://www.zzpwestbrabant.nl. Je krijgt dan toegang tot alle modules en je kunt de kennis en de informatie die je hebt opgedaan delen met andere ondernemers en elkaar hierover vragen stellen.


Terug naar nieuws