Online scoren met jouw bedrijf!

16 mei 2017

Donderdag 1 juni vindt onder leiding van Martijn van Well de workshop Online Marketing en Social Media plaats. Hoe haal je het beste uit je website? Hoe zorg je dat je vindbaar en zichtbaar wordt op het internet? Wat is de toegevoegde waarde van Twitter, Facebook of LinkedIn? Van blogs, e-zines en whitepapers? Welke kanalen passen bij jou, jouw product en doelgroep(en)?
 
Tijdens deze workshop leer je meer over internetmarketing, social-mediamarketing, zoekmachine-optimalisatie en Google Ad-Words. Je wordt flink aan het denken gezet over je eigen online strategie.
 
Bekijk de introductie door Martijn van Well.
 
Programma
De workshop begint om 19.00 uur. Binnenkort volgt het definitieve programma.
 
Aanmelden
Kom donderdag 1 juni naar de workshop in Campus Fioretti, Kasteellaan 6 in Sint-Oedenrode. Aanmelden voor de workshop doe je door een mailtje te sturen naar info@starterscollectief.nl
Deelname is gratis.

E-learning en community
Wil je toegang tot het e-learning platform en deel worden van de online community? Meld je dan aan via http://www.zzpwestbrabant.nl. Je krijgt dan toegang tot alle modules en je kunt de kennis en de informatie die je hebt opgedaan delen met andere ondernemers en elkaar hierover vragen stellen.


Terug naar nieuws